Ízelítő a kanadai filmünkből

Budapest ismét Párizs lett, ezúttal a Hallmark Mystery TV legújabb krimijében.

A történet egy amerikai pszichológusnőről szól, akit megbíznak egy híres párizsi divatház topmenedzserének istápolgatásával. Miközben munkáját végzi, a vállalat nagyszabású divatbemutatójának helyszínén egy gyilkossági ügyre derül fény, aminek kapcsán a főszereplő agyturkász hölgy Lauren (Brooke D'Orsay) megismerkedik az ügyre ráállított francia detektívvel (Gilles Marini). Valamilyen okból - talán a nyomozó iránti vonzódása miatt - segít megtalálni a lehetséges gyanúsítottakat, akik a divatcég legfelsőbb köreiből kerülnek ki.

A projekt gatyába rázásával egy torontói spanyol rendezőt, Felipe Rodriguezt bízták meg, aki munkamoráljával, lelkesedésével mindenkit meglepett. A gyakran 14-16 órás forgatások során nyújtott emberfeletti teljesítményét hajnalonként, a stábnak címzett mindennapos hosszú levelekkel, kvázi naplóbejegyzésekkel koronázta meg. Ezekben összefoglalta a napi tapasztalatokat és kitűzte a célokat a következőre.

A filmben több száz általunk szervezett statiszta tűnik fel, köztük kiemeltek, modellek, sport extrák és etnikumok. (Nem beszélve a fénydublőrökről, akik ugyan nem láthatók a filmben, de keményen dolgoztak, hogy levegyék a terhet a főszereplők válláról.) A háttérművészeket ebben a produkcióban is kihívások elé állították, például sokuknak fehér vagy fekete harisnyát húztak a fejére az alkotói koncepció oltárán, ami nagyban nehezítette a látást és a légzést is. Volt olyan, akinek ilyen jelmezben kellett italokat tálcán felszolgálnia, ezért Ők és mindenki más is dícséretet érdemel. Köszönjük!

© Copyright 2019 Hollywood Casting - All Rights Reserved