A Balatont is elérte a filmes felhajtás!

Korabeli kémfilm forgatása kezdődik augusztusban az északi part több pontján, és a helyeik részvételére is számítanak!

Balatonfüred és Csopak mellett Balatonaliga is helyszínül szolgál majd a Nyugati nyaralás című, a Nemzeti Filmintézet által is támogatott nagyjátékfilm forgatásának.

A történet a 80-as évek Magyarországán, javarészt a Balatonon játszódik majd, története pedig egy családi vígjátékba ágyazott kémsztori korabeli autókkal, jelmezekkel, Anna-bállal, valamint többek között Soltész Rezsővel és Kádár Jánossal.

A filmben népszerű magyar színészeket, többek között Jászai Mari-díjast is láthatunk majd. A rendező Lévai Balázs és Tiszeker Dániel, utóbbinak a #Sohavégetnemérős, illetve a várhatóan év végén mozikba kerülő Nagykarácsony után ez a harmadik nagyjátékfilmje rendezőként.

Az alkotók a helyiek segítségére elsősorban a háttér megelevenítésében számítanak, hogy a forgatási helyszíneket (hoteleket, strandokat, utcákat) élettel töltsék meg. A filmet gyártó cég munkatársai hamarosan statiszta felvételt hirdetnek családoknak, gyerekeknek, fiataloknak és középkorúaknak, akiknek a filmben nyújtott háttérszereplésért napi honoráriumot fizetnek.

© Copyright 2019 Hollywood Casting - All Rights Reserved