Ételkiszállítós reklámkampányon dolgoztunk

Szimpatikus és nagyon közvetlen srácot ismerhettünk meg közelebbről Gombi személyében egy közös munka során.

Gombos Krisztián - akit a szakmában csak Gombinak hívnak - a Barátok közt korábbi állandó szereplője a hosszú tévés kaland után új utakat jár. Tehetségének és szorgalmának köszönhetően sok munkára kérik fel. Ilyen volt a Falatozz.hu hamarosan induló közösségi médiás kampánya, amihez mi közvetítettük ki a Sparrow Marketing ügynökség megbízásából.

A forgatáson egy irodista karakterébe bújt és olyan életszerű jeleneteket kellett eljátszania, hogy milyen "kis katasztrófák" történhetnek az emberrel, ha nem rendel ételt és éhes marad. A fiatal színész alkotói gondolatokkal is hozzájárult a munkához. "A felvétel során néhány jelenetnél éreztem, hogy én máshogy reagálnám le az adott szituációt, mint ahogy a forgatókönyvben állt" - mesélte élményeit Gombi. "Szerencsére a stáb nyitott volt az ötleteimre, így be is építettünk néhányat a projektbe."

A videó hamarosan látható lesz a Falatozz.hu közösségi média felületein, és mi is meg fogjuk osztani az oldalon. Gombi pedig várja az újabb kihívásokat, például szívesen szerepelne újra televíziós sorozatban. Addig is a method acting, vagyis az amerikai színész iskola technikáját oktatja és alkalmazza munkája során - reméljük hamarosan akár filmvásznon, mondjuk egy újabb közös meló alkalmával!

A képen: Gombos "Gombi" Krisztián és Liener Márta, a Hollywood Casting ügyvezetője

© Copyright 2019 Hollywood Casting - All Rights Reserved